Ehdot

Ilmoittautumisaika (alkaa kesäkuussa ja päättyy elokuun puolivälissä 2018)

Tämän jälkeen voi ilmoittautua mutta hotellin tarjoushinta ei ole enää voimassa. Ilmoittautuja saa viestin Clarion Airport -hotellilta, kun ilmoittautuminen on hyväksytty.

Kiintiö on rajallinen eikä Suomen Kenkäviikot vastaa sen riittävyydestä eikä kompensoi hotellihintoja kiintiön mahdollisesti loputtua. Kiintiö on arvioitu edellisten Kenkäviikkojen huonetarpeiden perusteella. Kiintiö on realistinen mutta ei ylimitoitettu, ja näyttää täyttyvän hyvää vauhtia. Kannattaa tehdä varaukset ajoissa.

Ostojen aikana lounaan ja iltapäiväkahvin suolaisen tai makean kera tarjoaa Suomen Kenkäviikot ry.

Kirjautuminen Kenkäviikko -tapahtumaan tehdään saavuttaessa Fashion Centeriin. Jokainen osallistuja saa lounaslipun ja nimikortin, joka on täytettävä ja pidettävä näkyvillä kuljettaessa Fashion Centerissä Kenkäviikon aikana. Talossa toimivat vaateyritykset tekevät Kenkäviikon aikana omia töitään normaalisti.

Ilmoittautuminen koskee myös päiväkävijöitä, koska vain ilmoittautumalla saa nimikortin.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tai siirtää huonevarauksensa hotellin ehtojen mukaisesti. Majoittuja vastaa itse peruutuksista ja majoittumisen lisäkuluista. Peruuttamatta jääneestä huonevarauksesta koituva kulu on henkilökohtainen. Suomen Kenkäviikot ry ei maksa huoneen tai huoneiden peruuttamatta jättämisestä aiheutuvia kuluja.

Fashion Centerin pihalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja kameravalvonnan alla. Hotellin yhteydessä pysäköinti on maksullinen. Matka hotellin pysäköintialueelta, sikäli kuin siellä on tilaa, vastaanottoon on pidempi kuin matka Fashion Centeristä Vehkalan asemalle.

Kulkeminen hotellin ja Fashion Centerin välillä tapahtuu parhaiten junalla. Matka on kaksi asemanväliä. Fashion Center on 100 metriä asemasta ja hotellin ulko-ovelta on muutama askel aseman ovelle. Juna on hotellilta Fashion Centeriin I (niin kuin innoissaan ostoille) ja P toiseen suuntaan (P niin kuin Pois).

Fashion Centerin katuosoite on Härkähaankuja 14, Vantaa. Alue on uusi, joten osa kartoista tunnistaa vain viereisen Härkähaantien.

Ilmoittaudu

ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU