Ennakkoilmoittautuminen Kenkäviikolle on päättynyt.

Kenkäviikolle voi silti tulla päiväkävijäksi ilmoittautumalla saapuessa vastaanottoon (Fashion Center WEST-ovi). Emme kuitenkaan pysty tarjoamaan lounasta päiväkävijöille. Lounaan voi sen sijaan ostaa itse edullisella 10 euron hinnalla paikan päällä. Tervetuloa!

Ehdot

Ilmoittautumisaika 1.6.2018-19.8.2018

Kaikkien Kenkäviikon vierailijoiden tulee rekisteröityä. Kätevimmin voit suorittaa rekisteröitymisen ennalta kenkaviikko.fi-sivuston kautta.
Rekisteröitymällä saat käyttöösi vierailijakortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn, sekä lounas- ja kahviliput saapuessasi Kenkäviikolle. Nämä ovat valmiina sisäänpääsyn yhteydessä infotiskillä, kun olet suorittanut rekisteröitymisen määräaikaan mennessä. Määräajan jälkeenkin voi saapua Kenkäviikolle, mutta silloin sisäänpääsymuodollisuudet kestävät hiukan kauemmin.
Ostojen aikana lounaan ja iltapäiväkahvin suolaisen tai makean kera tarjoaa Suomen Kenkäviikot ry.

Aukioloajat:

Kenkäviikko on avoinna joka päivä klo 9–18 ja asiakkaat palvellaan ensisijaisesti sovittujen tapaamisten mukaisesti.
 
Lisäksi pop-up -osastot ovat avoinna mallistoihin tutustumista varten klo 8–9 ja 18–21. Kiinteät showroomit pyritään pitämään avoinna vastaavasti, mutta se ei aina onnistu henkilökunnan poissaolosta johtuen. Parhaiten voit varmistaa osaston aukiolon tekemällä aikavarauksen. Aikavaraus ei sinällään ole ostolupaus vaan sitä voi käyttää myös tarjontaan tutustumiseen. 
 
Klo 22 talossa menee yöhälytykset päälle, jolloin talon tulee olla tyhjä. Aiheettomien hälytyksien kustannuksista vastaa niiden aiheuttaja.

Aikavarauskalenteri:

Aikavaraukset tavarantoimittajille tehdään Nettiaika-varausjärjestelmässä. Linkki varauskalenteriin löytyy kenkaviikko.fi-sivuston etusivulta. Mitä aiemmin pystyt suunnittelemaan oman ajankäyttösi, sitä varmemmin saat tavarantoimittajalta haluamasi ajat.

Pysäköinti:

Fashion Centerin pihalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja kameravalvonnan alla. Hotellin yhteydessä pysäköinti on muuttunut maksulliseksi.

Majoitus:

Tarvitessasi majoitusta, voit varata sen sopimushinnalla yhteistyöhotellistamme Clarion Airportista Vantaalla. Hotellin sopimushinta on saatavissa 7.8.2018 saakka kiintiön puitteissa. Mitä aiemmin varaat, sitä varmemmin kiintiö on vielä käytettävissä. Kiintiön loppuessa ja määräpäivän jälkeen hotelli voi tarjota huoneita varaustilanteensa salliessa päivän hintaan.
 
VARAUKSEN TEKEMINEN KIINTIÖSTÄ
Varaukset Inhouse Sales toimiston kautta: reservations.cl.helsinkiairport@choice.fi 
tai puh. +358 10 850 3810 (ma-pe klo 08:00 – 18:00).
Varausta tehdessänne, mainitsettehan kiintiönimen KENKÄVIIKKO KIINTIÖ. 
Varaukset tästä kiintiöstä tulee tehdä viimeistään 7.8.2018. 
HUONEHINNAT:
ti 21.8.-pe 24.8. 1-hengen tai 2-hengen huone 125€/ huone/ vrk
pe 24.8.-su 26.8. 1-hengen tai 2-hengen huone 100€/ huone/ vrk
 
Hotellihuonekiintiö on rajallinen eikä Suomen Kenkäviikot vastaa sen riittävyydestä eikä kompensoi hotellihintoja kiintiön mahdollisesti loputtua. Kiintiö on arvioitu edellisten Kenkäviikkojen huonetarpeiden perusteella. Kiintiö on realistinen mutta ei ylimitoitettu, ja näyttää täyttyvän hyvää vauhtia. Kannattaa tehdä varaukset ajoissa. 
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tai siirtää huonevarauksensa hotellin ehtojen mukaisesti. Majoittuja vastaa itse peruutuksista ja majoittumisen lisäkuluista. Peruuttamatta jääneestä huonevarauksesta koituva kulu on henkilökohtainen. Suomen Kenkäviikot ry ei maksa huoneen tai huoneiden peruuttamatta jättämisestä aiheutuvia kuluja.
Kulkeminen hotellin ja Fashion Centerin välillä tapahtuu parhaiten junalla. Matka on kaksi asemanväliä. Fashion Center on 100 metriä Vehkalan asemasta ja hotellin ulko-ovelta on muutama askel Aviapoliksen aseman ovelle. Juna on hotellilta Fashion Centeriin I (niin kuin innoissaan ostoille) ja P toiseen suuntaan (P niin kuin Pois). Junissa ei ole lipunmyyntiä vaan lipun voi ostaa ennen matkaa asemalla olevasta automaatista tai älypuhelimella HSL-sovelluksella (edullisin).

Iltajuhla:

Iltajuhla järjestetään torstai-iltana 23.8. cocktail-tilaisuutena Fashion Centerissä klo 18–21. Tarjolla on virkistävien juomien ohella pientä suolaista, mutta nälkäisimpien lienee syytä suunnitella iltaruokailu erikseen. Ajatuksena on kokoontua yhteen ja viettää kiva ilta yhdessä seurustellen.

Osoite:

Fashion Centerin katuosoite on Härkähaankuja 14, Vantaa. 
Alue on uusi, joten osa kartoista tunnistaa vain viereisen Härkähaantien.

Ilmoittaudu

LOMAKE SULJETTU