41. Kenkäviikko

15.–17.2.2023 Fashion Center, Vantaa

38. Kenkäviikko – KÄYTÄNNÖN TIETOA

Lähes kaikki Kenkäviikolla ja Fashion Centerillä työskentelevät edustajat, kuten kauppiaskollegatkin ovat saaneet jo kaksi rokoteannosta. Edellytämme kuitenkin kaikilta kasvomaskin käyttöä Fashion Centerin yleisissä tiloissa – Se on yhteinen etumme!

Sisäänkäynti tapahtumaan on juna-aseman puolen ovesta ja pyydämme, että kaikki varmasti ilmoittautuvat vastaanottotiskillämme. Tällä kertaa se on erityisen tärkeää.

Perjantain muotinäytöksessä ja sen jälkeisessä buffet-ruokailussa olemme ottaneet huomioon tiukentuneeet hygieniasuositukset. Bändin olemme joutuneet perumaan, ilta jatkuu vapaan seurustelun merkeissä.

Muistathan että,

-Perjantaina 20.8. Särmä Media pitää klo 13.00 Plazalla innostavan luennon siitä, kuinka saat instagramista vauhtia liiketoimintaasi. He vastaavat myös mahdollisiin kysymyksiin ja antavat vinkkejä.Tämän jälkeen Karri Jalkanen kertoo Muotikaupan Neuvontapalveluista halukkaille.

-Cafe PicNic palvelee teitä Garagessa, lounaan voi ottaa mukaan ja nauttia joko Garagessa tai showroomeissa. Perjantaina voi lounaansa nauttia kuunnellen yllä mainittua someluentoa klo 13.

-Fashion Centerillä voit parkkeerata autosi joko asfalttikentän numeroiduille parkkipaikoille tai itäpäädyn hiekkakentälle.

Tervetuloa innostumaan, inspiroitumaan ja tutustumaan mallistoihin!

Näytteilleasettajat