44. Kenkäviikko

14.–16.8.2024 Fashion Center, Vantaa

Kiitos kävijöille

Kenkäviikon 10-vuotispäiviin toissa kerralla ajoittunut ilmeenkohotus ja siirtyminen Holiday Club Saimaalle Lappeenrantaan toi tälläkin kerralla uuden kävijäennätyksen. Matka on toki pitkä mutta kun paikka tarjoaa hyvin toimivat puitteet kustannustehokkaasti, niin asiakkaat ovat ottaneet tapahtuman omakseen ja käyttävät ostoihinsa sekä aikaa että ajatusta jatkuavasti kasvavassa määrin. Tällä kerralla jo yli puolet asiakkaista yöpyi kaksi yötä tai enemmän. Kaupalle Kenkäviikko tarjoaa entistä paremman valikoiman ja ainoan vertailumahdollsisuuden ostettavien mallistojen kesken Suomessa samassa paikassa yhdellä kerralla.

Kenkäviikkolaiset kiittävät kävijöitä ja toivottavat sekä jo Kenkäviikolla käyvät asiakkaat että uudet tulijat tervetulleiksi taas seuraavalle Kenkäviikolle 28.8. – 1.9.

img_2964
© JUST:VISUAL