Ennakkoilmoittautuminen suljettu
Ilmottautuminen avautuu elokuun Kenkäviikko ja Fashion is tapahtumaan kesäkuussa 2020

Ehdot

Ilmoittautumisaika alkaa kesäkuussa 2020.

Kaikkien Kenkäviikon vierailijoiden tulee rekisteröityä. Kätevimmin voit suorittaa rekisteröitymisen ennalta kenkaviikko.fi-sivuston kautta.

Rekisteröitymällä saat käyttöösi vierailijakortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Kenkäviikot tarjoaa ennakkoon ilmoittautuneille asiakkaille lounaan (lounasmäärä on tilattava ennalta, siksi tapahtuman aikana ei ole mahdollista korjata lounasmääriä). Kahvia on tarjolla koko työpäivän ajan Fashion Centerin Plazalla. Teevettä saa myös koko ajan keittiöstä, jotta se pysyy kuumana.

Aukioloajat:

Osastot ovat auki arkisin klo 9–18 ja lauantaina klo 9–16. Asiakkaat palvellaan etukäteen varattujen aikojen mukaisessa järjestyksessä. Pop Up -osastoihin voi tutustua omatoimisesti aamuisin klo 8–9 ja iltaisin klo 18–21 välisenä aikana ja kiinteissä showroomeissa oleviin osastoihin ao. osaston aukioloaikojen puitteissa tai sopimuksen mukaan. Kiinteät showroomit voivat myös palvella lauantaina klo 16 jälkeen mutta kannattaa sopia asia oman edustajan kanssa.

Lisäksi pop-up -osastot ovat avoinna mallistoihin tutustumista varten klo 8–9 ja 18–21. Kiinteät showroomit pyritään pitämään avoinna vastaavasti, mutta se ei aina onnistu henkilökunnan poissaolosta johtuen. Parhaiten voit varmistaa osaston aukiolon tekemällä aikavarauksen. Aikavaraus ei sinällään ole ostolupaus vaan sitä voi käyttää myös tarjontaan tutustumiseen.

Talon yöhälytys menee päälle klo 22, mihin mennessä talon pitää olla tyhjä. Kenkäviikon ajan pitää kaikilla talossa kulkevilla vierailla olla nimikortti mukanaan. Tämän saa yhdessä lounaslipun ja osastokartan kanssa taloon saavuttaessa infotiskiltä.

Aikavarauskalenteri:

Aikavaraukset tavarantoimittajille tehdään Nettiaika-varausjärjestelmässä. Linkki varauskalenteriin löytyy kenkaviikko.fi-sivuston etusivulta. Mitä aiemmin pystyt suunnittelemaan oman ajankäyttösi, sitä varmemmin saat tavarantoimittajalta haluamasi ajat.

Pysäköinti:

Fashion Centerin pihalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja kameravalvonnan alla. Hotellin yhteydessä pysäköinti on maksullista.

Majoitus:

Tarvitessasi majoitusta, voit varata sen sopimushinnalla yhteistyöhotellistamme Clarion Airportista Vantaalla.

Hotellihuonekiintiö on rajallinen eikä Suomen Kenkäviikot vastaa sen riittävyydestä eikä kompensoi hotellihintoja kiintiön mahdollisesti loputtua. Kiintiö on arvioitu edellisten Kenkäviikkojen huonetarpeiden perusteella. Kiintiö on realistinen mutta ei ylimitoitettu, ja näyttää täyttyvän hyvää vauhtia. Kannattaa tehdä varaukset ajoissa.
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tai siirtää huonevarauksensa hotellin ehtojen mukaisesti. Majoittuja vastaa itse peruutuksista ja majoittumisen lisäkuluista. Suomen Kenkäviikot ry ei maksa huoneen tai huoneiden peruuttamatta jättämisestä aiheutuvia kuluja.

Kulkeminen hotellin ja Fashion Centerin välillä tapahtuu parhaiten junalla. Matka on kaksi asemanväliä. Fashion Center on 100 metriä Vehkalan asemasta ja hotellin ulko-ovelta on muutama askel Aviapoliksen aseman ovelle. Juna on hotellilta Fashion Centeriin I (niin kuin innoissaan ostoille) ja P toiseen suuntaan (P niin kuin Pois). Junissa ei ole lipunmyyntiä vaan lipun voi ostaa ennen matkaa asemalla olevasta automaatista tai älypuhelimella HSL-sovelluksella (edullisin).

Iltajuhla:

Yhteinen Get Together -illanvietto pidetään Fashion centerin Plazalla torstaina klo 19–22. Tarjolla on pikkusuolaista ja hyvää seuraa, ylimpänä juomanlaskijana toimii tuttuun tapaan Matti. Viime vuosina helmikuussa pidetty palkintogaala siirtyy elokuun tapahtumaan, jolloin taas pidetään vaatteen kanssa yhteisnäyttely, ja saadaan juhlavat puitteet palkitsemiselle.

Osoite:

Fashion Centerin katuosoite on Härkähaankuja 14, Vantaa.
Osa kartoista tunnistaa vain viereisen Härkähaantien.