38. Kenkäviikko

19.–21.8.2021 Fashion Center, Vantaa

Ilmoittautuminen suljettu
Elokuun tapahtuman Ilmoittautuminen avautuu kesäkuussa

Ehdot

Ehdot täsmentyvät lähempänä tapahtuman alkua mahdollisten kokoontumis rajoitusten voimassaolon mukaan.

Elokuun tapahtuman Ilmoittautuminen avautuu kesäkuussa

Kaikkien Kenkäviikon vierailijoiden tulee rekisteröityä. Kätevimmin voit suorittaa rekisteröitymisen ennalta kenkaviikko.fi -sivuston kautta, jolloin myös sisäänkirjautuminen paikan päällä sujumaan helpommin turvaetäisyydet huomioiden.

Rekisteröitymällä saat käyttöösi vierailijakortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Kenkäviikot tarjoaa ennakkoon ilmoittautuneille asiakkaille lounaan (lounasmäärä on tilattava ennalta, siksi tapahtuman aikana ei ole mahdollista korjata lounasmääriä). Kahvia on tarjolla koko työpäivän ajan Fashion Centerin Plazalla. Teevettä saa myös koko ajan keittiöstä, jotta se pysyy kuumana.

Aukioloajat:

Osastot ovat auki arkisin klo 9–18 ja lauantaina klo 9–16. Asiakkaat palvellaan etukäteen varattujen aikojen mukaisessa järjestyksessä. Pop Up -osastoihin voi tutustua omatoimisesti aamuisin klo 8–9 ja iltaisin klo 18–21 välisenä aikana ja kiinteissä showroomeissa oleviin osastoihin ao. osaston aukioloaikojen puitteissa tai sopimuksen mukaan. Kiinteät showroomit voivat palvella jo ennen Kenkäviikkoa tai lauantaina klo 16 jälkeen erikseen sovittaessa oman edustajan kanssa.

Parhaiten voit varmistaa osaston aukiolon tekemällä aikavarauksen. Aikavaraus ei sinällään ole ostolupaus vaan sitä voi käyttää myös tarjontaan tutustumiseen.

Talon yöhälytys menee päälle klo 22, mihin mennessä talon pitää olla tyhjä. Kenkäviikon ajan pitää kaikilla talossa kulkevilla vierailla olla nimikortti mukanaan.

Aikavarauskalenteri:

Aikavaraukset tavarantoimittajille tehdään Nettiaika-varausjärjestelmässä. Linkki varauskalenteriin löytyy kenkaviikko.fi -sivuston etusivulta. Mitä aiemmin pystyt suunnittelemaan oman ajankäyttösi, sitä varmemmin saat varattua edustajalta haluamasi ajat. Aikavarausta kullekin osastolle voi käyttää myös tarjontaan tutustumiseen ja vertailuun, jolloin muu trafiikki osastolla saadaan minimoitua, mikä taas edesauttaa tapahtuman aikaisten turvavälien ylläpitämistä.

Pysäköinti:

Fashion Centerin pihalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja kameravalvonnan alla. Hotellin yhteydessä pysäköinti on maksullista.

Majoitus:

Tarvitessasi majoitusta, voit varata sen sopimushinnalla yhteistyöhotellistamme Clarion Airportista Vantaalla. Varauksen voit tehdä sähköpostilla reservations.cl.helsinki@choice.fi
tai puhelimitse +358 9 3417 4652. Hotellin varaustoimistotoimisto on avoinna arkipäivisin klo 08:00 – 17:00.

Varausta tehdessänne, mainitsettehan kiintiönimen Kenkäviikko. Huonevarauksiin tulee ilmoittaa majoittujan nimi / majoittujien nimet, tulo- ja lähtöpäivä, luottokorttinumero ja kortin voimassaoloaika, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. 

Hotellin varaus kiintiö aukeaa kesäkuussa 2021.

Hotellihuonekiintiö on rajallinen eikä Suomen Kenkäviikot vastaa sen riittävyydestä eikä kompensoi hotellihintoja kiintiön mahdollisesti loputtua. Kiintiö on arvioitu edellisten Kenkäviikkojen huonetarpeiden perusteella. Kiintiö on realistinen mutta ei ylimitoitettu. Kannattaa tehdä varaukset ajoissa.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tai siirtää huonevarauksensa hotellin ehtojen mukaisesti. Majoittuja vastaa itse peruutuksista ja majoittumisen lisäkuluista. Suomen Kenkäviikot ry ei maksa huoneen tai huoneiden peruuttamatta jättämisestä aiheutuvia kuluja.

Kulkeminen hotellin ja Fashion Centerin välillä tapahtuu parhaiten junalla. Matka on kaksi asemanväliä. Fashion Center on 100 metriä Vehkalan asemasta ja hotellin ulko-ovelta on muutama askel Aviapoliksen aseman ovelle. Juna on hotellilta Fashion Centeriin I (niin kuin innoissaan ostoille) ja P toiseen suuntaan (P niin kuin Pois). Junissa ei ole lipunmyyntiä vaan lipun voi ostaa ennen matkaa asemalla olevasta automaatista tai älypuhelimella HSL-sovelluksella (edullisin).

Varauma:

Noudatamme tarkasti yhteiskunnan ohjeita. Epidemiatilanteen muuttuessa on todennäköistä, että yhteiskunta rajoittaa tai vapauttaa kokoontumisia tai asettaa muita ehtoja. Seuraamme tilannetta tarkasti ja tiedotamme mahdollista uusista linjauksista nopeimmin sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Instagramissa. Nykyiset voimassaolevat ohjeet mahdollistavat Kenkäviikon järjestämisen sekä kokoontumisrajoitteiden että tapahtuma-aikaisen huolellisen toiminnan osalta. Pidätämme kuitenkin oikeiden muutoksiin.

Osoite:

Fashion Centerin katuosoite on Härkähaankuja 14, Vantaa.
Osa kartoista tunnistaa vain viereisen Härkähaantien.