Ilmoittautuminen suljettu

Ehdot

Ilmoittautumisaika alkaa joulukuussa 2019.

Kaikkien Kenkäviikon vierailijoiden tulee rekisteröityä. Kätevimmin voit suorittaa rekisteröitymisen ennalta kenkaviikko.fi-sivuston kautta.
Rekisteröitymällä saat käyttöösi vierailijakortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn, sekä lounas- ja kahviliput saapuessasi Kenkäviikolle. Nämä ovat valmiina sisäänpääsyn yhteydessä infotiskillä, kun olet suorittanut rekisteröitymisen määräaikaan mennessä. Määräajan jälkeenkin voi saapua Kenkäviikolle, mutta silloin sisäänpääsymuodollisuudet kestävät hiukan kauemmin.
Ostojen aikana lounaan ja iltapäiväkahvin suolaisen tai makean kera tarjoaa Suomen Kenkäviikot ry.

Aukioloajat:

Kenkäviikko on avoinna joka päivä klo 9–18 ja asiakkaat palvellaan ensisijaisesti sovittujen tapaamisten mukaisesti.

Lisäksi pop-up -osastot ovat avoinna mallistoihin tutustumista varten klo 8–9 ja 18–21. Kiinteät showroomit pyritään pitämään avoinna vastaavasti, mutta se ei aina onnistu henkilökunnan poissaolosta johtuen. Parhaiten voit varmistaa osaston aukiolon tekemällä aikavarauksen. Aikavaraus ei sinällään ole ostolupaus vaan sitä voi käyttää myös tarjontaan tutustumiseen.

Klo 22 talossa menee yöhälytykset päälle, jolloin talon tulee olla tyhjä. Aiheettomien hälytyksien kustannuksista vastaa niiden aiheuttaja.

Aikavarauskalenteri:

Aikavaraukset tavarantoimittajille tehdään Nettiaika-varausjärjestelmässä. Linkki varauskalenteriin löytyy kenkaviikko.fi-sivuston etusivulta. Mitä aiemmin pystyt suunnittelemaan oman ajankäyttösi, sitä varmemmin saat tavarantoimittajalta haluamasi ajat.

Pysäköinti:

Fashion Centerin pihalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja kameravalvonnan alla. Hotellin yhteydessä pysäköinti on muuttunut maksulliseksi.

Majoitus:

Tarvitessasi majoitusta, voit varata sen sopimushinnalla yhteistyöhotellistamme Clarion Airportista Vantaalla.

Hotellihuonekiintiö on rajallinen eikä Suomen Kenkäviikot vastaa sen riittävyydestä eikä kompensoi hotellihintoja kiintiön mahdollisesti loputtua. Kiintiö on arvioitu edellisten Kenkäviikkojen huonetarpeiden perusteella. Kiintiö on realistinen mutta ei ylimitoitettu, ja näyttää täyttyvän hyvää vauhtia. Kannattaa tehdä varaukset ajoissa.
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tai siirtää huonevarauksensa hotellin ehtojen mukaisesti. Majoittuja vastaa itse peruutuksista ja majoittumisen lisäkuluista. Peruuttamatta jääneestä huonevarauksesta koituva kulu on henkilökohtainen. Suomen Kenkäviikot ry ei maksa huoneen tai huoneiden peruuttamatta jättämisestä aiheutuvia kuluja.
Kulkeminen hotellin ja Fashion Centerin välillä tapahtuu parhaiten junalla. Matka on kaksi asemanväliä. Fashion Center on 100 metriä Vehkalan asemasta ja hotellin ulko-ovelta on muutama askel Aviapoliksen aseman ovelle. Juna on hotellilta Fashion Centeriin I (niin kuin innoissaan ostoille) ja P toiseen suuntaan (P niin kuin Pois). Junissa ei ole lipunmyyntiä vaan lipun voi ostaa ennen matkaa asemalla olevasta automaatista tai älypuhelimella HSL-sovelluksella (edullisin).

Luennot ja iltajuhla:

To 22.8. klo 14 Vinkit hyvän asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi. Minna Killström (Futurelab Oy) kertoo miksi on syytä ymmärtää asiakkaan tunteiden vaikutusmekanismeja.

Pe 23.8 klo 11 Menesty somemarkkinoinnissa! Mari Orpana ja Suvi Asikainen (www.kupli.fi)
Kuinka hyödyntää Facebookia ja Instagramia mahdollisimman tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Pe 23.8. klo 18 alkaen muotinäytös, ruokailu, bilebändi ICON sekä showbaarimikot.
Kokoonnutaan yhteen ja viettään kiva ilta yhdessä seurustellen.

Osoite:

Fashion Centerin katuosoite on Härkähaankuja 14, Vantaa.
Alue on uusi, joten osa kartoista tunnistaa vain viereisen Härkähaantien.

Ilmoittaudu

LOMAKE SULJETTU