44. Kenkäviikko

14.–16.8.2024 Fashion Center, Vantaa

Ehdot

Kaikkien Kenkäviikon vierailijoiden tulee rekisteröityä. Kätevimmin voit suorittaa rekisteröitymisen ennalta kenkaviikko.fi -sivuston kautta, jolloin myös sisäänkirjautuminen paikan päällä sujumaan helpommin

Rekisteröitymällä  ruokailun ja kahvit mahdollistaa Pic Nic ravintola.

Aukioloajat:

Osastot ovat auki arkisin klo 9–18. Asiakkaat palvellaan etukäteen varattujen aikojen mukaisessa järjestyksessä. Pop Up -osastoihin voi tutustua omatoimisesti aamuisin klo 8–9 ja iltaisin ke-to klo 18–21 välisenä aikana ja kiinteissä showroomeissa oleviin osastoihin ao. osaston aukioloaikojen puitteissa tai sopimuksen mukaan. Kiinteät showroomit voivat palvella jo ennen Kenkäviikkoa tai perjantaina klo 18 jälkeen erikseen sovittaessa oman edustajan kanssa.

Usean merkkitoimittajan kalenterit tulevat olemaan täynnä. Aikavaraus ei ole ostolupaus vaan sitä voi käyttää myös tarjontaan tutustumiseen.

Fashion Center sulkeutuu klo 21 mihin mennessä talon pitää olla tyhjä ja talon yö hälytys menee päälle klo 22. Kenkäviikon ajan pitää kaikilla talossa kulkevilla vierailla olla nimikortti mukanaan.

Aikavarauskalenteri:

Aikavaraukset tulee tehdä tavarantoimittajille tehdään Nettiaika-varausjärjestelmässä tai suoraan tavarantoimittajan kanssa,

Varatuilla ajoilla teemme kenkäviikosta helpon ja sujuvan tapahtuman kaikille osasllistujille.

Linkki varauskalenteriin löytyy kenkaviikko.fi -sivuston etusivulta. Mitä aiemmin pystyt suunnittelemaan oman ajankäyttösi, sitä varmemmin saat varattua edustajalta haluamasi ajat. Aikavarausta kullekin osastolle voi käyttää myös tarjontaan tutustumiseen ja vertailuun.

Muotinäytös:

Yhdessä Fashion IS tapahtuman kanssa Torstaina klo 18:00 jonka jälkeen Get together bufe

Majoitus:

Hotelien välisen hintakilpailun vuoksi Suomen kenkäviikot ry. on luopunut sopimushotellista ja sopimushinnoista. Jokainen vastaa itse majoituksestaan.

Ajoissa tehtyjen hotellivarausten tarjoushinnat ovat olleet pääkaupunkiseudulla huokeampia kuin sopimus hinnat. Suosittelemme tekemään varauksen suoraan hotellien omilta nettisivuilta koska silloin voi vaikuttaa mahdollisiin muutoksiin ja joustoihin, toisin kuin monien hotellihakupalveluntarjoajen varauksissa. Hinta saattaa myös olla yllättäin huokeampi.

Lähin hotelli on Clarion Aviapolis. Varauksen voit tehdä ko. hotelliin https://www.nordicchoicehotels.fi

Saapuminen Fashion Centeriin:

Julkisilla:
helpointa on saapua Kehäradan lentokenttäjunalla. Fashion Center sijaitsee Vehkalan asemalla. Kehärataa kiertävät junat I ja P.
Junissa ei ole lipunmyyntiä vaan lipun voi ostaa vain ennen matkaa asemalla olevasta automaatista tai puhelimen HSL-mobiilisovelluksella (edullisin).

Omalla autolla saapuessa:
Fashion Centerin katuosoite on Härkähaankuja 14, Vantaa.
Osa kartoista tunnistaa vain viereisen Härkähaantien.

Pysäköinti:
Fashion Centerin pihalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja kameravalvonnan alla. Hotellien yhteydessä pysäköinti on maksullista.

Varauma:

Tiedotamme mahdollisista muutoksista sähköpostilla, verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa sekä Instagramissa.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

KEVÄT/KESÄ 25