36. Kenkäviikko

20.–22.8.2020 Fashion Center, Vantaa

Ehdot

Ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu 10.8. klo 16.

Tämän jälkeen voit ilmoittautua päiväkävijäksi.

Kaikkien Kenkäviikon vierailijoiden tulee rekisteröityä. Kätevimmin voit suorittaa rekisteröitymisen ennalta kenkaviikko.fi -sivuston kautta, jolloin myös sisäänkirjautuminen paikan päällä sujumaan helpommin turvaetäisyydet huomioiden.

Rekisteröitymällä saat käyttöösi vierailijakortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Kenkäviikot tarjoaa ennakkoon ilmoittautuneille asiakkaille lounaan (lounasmäärä on tilattava ennalta, siksi tapahtuman aikana ei ole mahdollista korjata lounasmääriä). Kahvia on tarjolla koko työpäivän ajan Fashion Centerin Plazalla. Teevettä saa myös koko ajan keittiöstä, jotta se pysyy kuumana.

Aukioloajat:

Osastot ovat auki arkisin klo 9–18 ja lauantaina klo 9–16. Asiakkaat palvellaan etukäteen varattujen aikojen mukaisessa järjestyksessä. Pop Up -osastoihin voi tutustua omatoimisesti aamuisin klo 8–9 ja iltaisin klo 18–21 välisenä aikana ja kiinteissä showroomeissa oleviin osastoihin ao. osaston aukioloaikojen puitteissa tai sopimuksen mukaan. Kiinteät showroomit voivat myös palvella lauantaina klo 16 jälkeen mutta kannattaa sopia asia oman edustajan kanssa.

Parhaiten voit varmistaa osaston aukiolon tekemällä aikavarauksen. Aikavaraus ei sinällään ole ostolupaus vaan sitä voi käyttää myös tarjontaan tutustumiseen.

Talon yöhälytys menee päälle klo 22, mihin mennessä talon pitää olla tyhjä. Kenkäviikon ajan pitää kaikilla talossa kulkevilla vierailla olla nimikortti mukanaan.

Aikavarauskalenteri:

Aikavaraukset tavarantoimittajille tehdään Nettiaika-varausjärjestelmässä. Linkki varauskalenteriin löytyy kenkaviikko.fi -sivuston etusivulta. Mitä aiemmin pystyt suunnittelemaan oman ajankäyttösi, sitä varmemmin saat tavarantoimittajalta haluamasi ajat. Aikavarausta kullekin osastolle voi käyttää myös tarjontaan tutustumiseen ja vertailuun, jolloin muu trafiikki osastolla saadaan minimoitua, mikä taas edesauttaa tapahtuman aikaisten turvavälien ylläpitämistä.

Pysäköinti:

Fashion Centerin pihalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja kameravalvonnan alla. Hotellin yhteydessä pysäköinti on maksullista.

Majoitus:

Tarvitessasi majoitusta, voit varata sen sopimushinnalla yhteistyöhotellistamme Clarion Airportista Vantaalla.

Kenkäviikon tavarantoimittajat tarjoavat osallistuville asiakkaille yhden yön majoittumisen Clarion Airport / Aviapolis -hotellissa, mikäli asiakas tekee varauksen 30.6. mennessä.

 

Tämä jälkeen muut tarvittavat majoitusvuorokaudet varataan suoraan hotellista.

Veloituksettoman hotelliyön saaminen edellyttää varauksen tekemistä 30.6. mennessä. Vain yksi huone / asiakas. Hotellihuoneita on varattavissa tämänkin jälkeen sopimushinnalla suoraan hotellista. Hotellihuonekiintiö on rajallinen eikä Suomen Kenkäviikot vastaa sen riittävyydestä eikä kompensoi hotellihintoja kiintiön mahdollisesti loputtua. Kiintiö on arvioitu edellisten Kenkäviikkojen huonetarpeiden perusteella. Kiintiö on realistinen mutta ei ylimitoitettu, ja näyttää täyttyvän hyvää vauhtia. Kannattaa tehdä varaukset ajoissa.
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tai siirtää huonevarauksensa hotellin ehtojen mukaisesti. Majoittuja vastaa itse peruutuksista ja majoittumisen lisäkuluista. Suomen Kenkäviikot ry ei maksa huoneen tai huoneiden peruuttamatta jättämisestä aiheutuvia kuluja.

Kulkeminen hotellin ja Fashion Centerin välillä tapahtuu parhaiten junalla. Matka on kaksi asemanväliä. Fashion Center on 100 metriä Vehkalan asemasta ja hotellin ulko-ovelta on muutama askel Aviapoliksen aseman ovelle. Juna on hotellilta Fashion Centeriin I (niin kuin innoissaan ostoille) ja P toiseen suuntaan (P niin kuin Pois). Junissa ei ole lipunmyyntiä vaan lipun voi ostaa ennen matkaa asemalla olevasta automaatista tai älypuhelimella HSL-sovelluksella (edullisin).

Iltajuhla:

Perjantaina 21.8. on tarkoitus pitää yhteinen illanvietto Kenkäviikon ja Fashion Is… -tapahtuman kesken sillä tavoin kuin yhteiskunnan asettamat rajoitteet ja niiden edellyttämät turvallisuusnäkökohdat huomioiden on mahdollista. Tästä tulee lisätietoa sekä nettivuille että sosiaalisen median kanaviimme kesän 2020 aikana, kun yhteiskunnan asettamat rajoitetoimet on tiedossa.

Vuoden Kenkäkauppa 2020:

Vuoden kenkäkauppa -palkinnon ansaitsisivat kaikki alalla toimivat kaupat. Mutta tunnustuspalkintoa ei voida käytännön syistä jakaa kaikille, joten palkinto jää kuluvalta vuodelta virallisesti jakamatta.

DISCLAIMER:

Noudatamme tarkasti yhteiskunnan ohjeita. Epidemiatilanteen muuttuessa on todennäköistä, että yhteiskunta rajoittaa tai vapauttaa kokoontumisia tai asettaa muita ehtoja. Seuraamme tilannetta tarkasti ja tiedotamme mahdollista uusista linjauksista nopeimmin sosiaalisen median kanvissamme Facebookissa ja Instagramissa. Nykyiset voimassaolevat ohjeet mahdollistavat Kenkäviikon järjestämisen sekä kokoontumisrajoitteiden että tapahtuma-aikaisen huolellisen toiminnan osalta. Pidätämme kuitenkin oikeiden muutoksiin.

Osoite:

Fashion Centerin katuosoite on Härkähaankuja 14, Vantaa.
Osa kartoista tunnistaa vain viereisen Härkähaantien.