35. KENKÄVIIKKO -tapahtuma järjestetään
Fashion Centerissä, Vantaalla, viikolla 7
keskiviikosta lauantaihin 12.–15.2.2020

Uudistunut Kenkäviikko on ollut korkealle arvostettu kohtaamispaikka jo vuosia tavarantoimittajien ja jälleenmyyjien kesken. Tapahtumapaikka on 2017 valmistunut Fashion Center Vantaan Vehkalassa, kehä III:n ja Tampereen moottoritien liittymässä sekä VR kehäradan vieressä. Erittäin hyvien kulkuyhteyksien ansiosta on helppo tulla mistä päin Suomea tahansa myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Kenkäviikolla tapaat kollegat ja näet uudet mallistot saman katon alla noin 60:ltä tavarantoimittajalta tehokkaasti. Ostoihin keskitetty aika näkyy sinulle parempana tuloksena.

Jos olet tavarantoimittaja ja halukas mukaan tapahtumaan, ilmoittaudu ajoissa, sillä tilaa on rajoitetusti.

Aukioloajat ja osastoihin tutustuminen

Keskiviikkona alkaen klo 9, päättyy lauantaina klo 16.

Osastot ovat auki klo 9–18 ja asiakkaat palvellaan etukäteen varattujen aikojen mukaisessa järjestyksessä. Osastoihin voi tutustua omatoimisesti aamuisin klo 8–9 ja iltaisin klo 18–21 välisenä aikana. Voit myös tutustua osastoihin 9-18 sopimalla joko paikanpäällä tai varaamalla ajan osastoon tutustumiseen.

Talon yöhälytys menee päälle klo 22, mihin mennessä talon pitää olla tyhjä. Kenkäviikon ajan pitää kaikilla talossa kulkevilla vierailla olla nimikortti mukanaan. Tämän saa yhdessä lounaslipun ja osastokartan kanssa taloon saavuttaessa infotiskiltä.

Fashion Centeriin tulee saapua aseman puoleisesta WEST-ovesta, jonka kulkukoodin löydät postitettavasta kutsusta.
Sovittujen aikataulujen noudattaminen saa asiat sujumaan joustavasti ilman viiveitä. Muista varata riittävästi aikaa ostoihinsekä tutustumiseen.