44. Kenkäviikko

14.–16.8.2024 Fashion Center, Vantaa

Kenkäviikko 23 ennakkoilmoittautuminen alkaa 1.12.

Kenkäviikko pidetään tuttuun tapaan Holiday Club Saimalla, Lappeenrannassa, missä tapahtumalle on saatu rakennetuksi toimivat puitteet.

Ajankohta

Kenkäviikon aikataulu on 12. – 16.2.2014. Tämä on vakiintuneesti viikolla 7, juuri ennen koululaisten talvilomia.

Uutta kenkäviikolla

Tällä kerralla uutena asiana on tavarantoimittajien kahteen jaksoon porrastettu aloitusaika. Iso joukko tavarantoimittajia aloittaa myynnin keskiviikkona aamulla 12.2. ja asiakkaat voivat aloittaa ostot näiden toimittajien kanssa keskiviikkoaamuna, saavuttuaan paikalle joko tiistaina tai keskiviikkoaamuna.

Toinen osa tavarantoimittajista on toivonut tapahtuman tiivistämistä, mikä on nyt tehty mahdolliseksi. Tällä joukolle ensimmäinen näyttelypäivä on torstai 13.2. Edellisenä päivänä paikalle saapuneet asiakkaat voivat torstaista alkaen jatkaa ostojaan näiden tavarantoimittajien luona.

Asiakkaiden työskentelyyn aloitusajan porrastaminen ei vaikuta, sillä paikalla on aina vähintään riittävä määrä tavarantoimittajia. Kannattaa ottaa hyöty koko tapahtumasta ja saapua paikalle ajoissa.

Kenkäviikko päättyy sunnuntaina 16.2. klo 16 mihin saakka on aikaa suorittaa ostoja.

Tavarantoimittajat

Kenkäviikolla on taas tälläkin kerralla mukana kattavasti alan keskeisimmät yritykset ja merkkituotteet.

Tarkka lista tavarantoimittajista aloituspäivineen on Kenkäviikon ilmoituksissa sekä: kenkaviikko.fi/yritykset

Ostotoiminta on kaupalle se hetki, jolloin tulevan sesongin menestys rakennetaan ja Kenkäviikko tarjoaa ostotoimintaan ainutlaatuisen mahdollisuuden maksamalla jopa osan asiakkaiden kustannuksista tapahtuman aikana. Kannattaa ottaa säästöt kotiin ja tulla Kenkäviikolle tekemään syksyn 2014 ostot ajatuksella!

 

Iloista alkavaa talvea!

Suomen Kenkäviikot Ry.