44. Kenkäviikko

14.–16.8.2024 Fashion Center, Vantaa

Kenkäviikko 24 ennakkoilmoittautuminen alkaa 1.6.

Ostotoiminta on kaupalle se hetki, jolloin tulevan sesongin menestys rakennetaan. Kenkäviikko tarjoaa ostotoimintaan ainutlaatuisen mahdollisuuden maksamalla jopa osan asiakkaiden kustannuksista tapahtuman aikana. Kannattaa ottaa säästöt kotiin ja tulla Kenkäviikolle tekemään kevään 2015 ostot ajatuksella!

Kenkäviikko tarjoaa Suomen, ja jopa Pohjoismaiden, mittakaavassa ainutlaatuisen kattauksen alan keskeisiä toimittajia yhdellä kertaa samassa paikassa. Kenkäviikon asiakkaista jo selvästi yli puolet on paikalla 2 yötä tai enemmän. Onpa osa asiakkaista joskus jopa koko Kenkäviikon ajan! Tämä on se hetki kaudesta, jolloin ajatus on hyvä pitää kasassa ja tehdä työt rauhassa, kun siihen kerran on hyvä tilaisuus. Eikä seurakaan ole huonoa.

Kenkäviikko pidetään Holiday Club Saimaalla, Lappeenrannassa, missä tapahtuma on saatu rakennettua toimivaksi ja puitteiltaan moderniksi.

Ajankohta

Kenkäviikon aikataulu on 20.-23.8.2014. Aikataulu on tällä kerralla viikkoa aiemmin kuin perinteisesti, koska kansainvälisten kenkämessujen aikataulu alkaa tulevana syksynä aikaistua. Kenkäviikon perinteiseen aikaan elo-syyskuun vaihteessa on samaan aikaan alkamassa Micam, jonne sekä osa kauppiaista että tavarantoimittajista suuntaa.

Uutta Kenkäviikolla

Tällä kerralla Kenkäviikkoa tiivistetään tekemällä lauantaina tarvittaessa pitkä työpäivä, mutta jättämällä hiljainen näyttelysunnuntai kokonaan pois. Myös ne kauppiaat, jotka pääsevät saapumaan vasta lauantaina, voidaan kuitenkin palvella hyvin, sillä tavarantoimittajat kyllä löytävät aikoja, kun vain on asiakkaita tulossa.

Tavarantoimittajat

Kenkäviikolla on taas tälläkin kerralla mukana kattavasti alan keskeisimmät yritykset ja merkkituotteet.

Tarkka lista tavarantoimittajista löytyy aikanaan ilmoittautumisten käynnistyttyä Kenkäviikon ilmoituksista ammattilehdissä sekä: kenkaviikko.fi/yritykset

 

Iloista alkavaa kesää!

Suomen Kenkäviikot Ry.