43. Kenkäviikko

14.–16.2.2024 Fashion Center, Vantaa

Salakapakan Gaalailta perjantaina 13.2.2015

Iltajuhlaan on kaivattu ohjelmasisältöä aiempaa enemmän ja nyt sitä taas resurssit riittävät tuottamaan!

Seuraavalla Kenkäviikolla valitaan Vuoden Kenkäkauppa 2014. Tavarantoimittajat äänestävät pisteyttämällä useita kauppoja ja voittaja on eniten pisteitä saanut kauppa. Arvostelukohtia ovat: kaupan toiminta, henkilökunnan osaaminen, palvelualttius, esillepanojen toteutukset, yhteistyö jne. Valinta julkistetaan iltajuhlassa pe 13.2.2015.

Kenkäviikon aikana kaikki asiakkaat myös äänestävät Vuoden Kenkätoimittajan 2014.

Kummassakin kategoriassa on vain yksi voittaja. Mutta kisa ei ole kisa ilman hyvää kirittämistä. Siksi tullaan mainitsemaan erityisen hyvin suoriutuneita nimiä molemmissa kategorioissa. Nämä saattavat olla tulevaisuuden voittajia.

Ja tietysti illan aikana syödään hyvin, tällä kertaa fingerfoodia. Keittiö on luvannut että ruokaa on riittävästi vaikka se pieninä paloina tarjoillaankin. Bilebändinä meillä on mainetta niittänyt Mätt.

Salakapakkakutsu

Tervetuloa!

Suomen Kenkäviikot Ry.