44. Kenkäviikko

14.–16.8.2024 Fashion Center, Vantaa

Kenkäviikko 27 ilmoittautuminen alkanut

Ole mukana alan tärkeimmässä tapahtumassa!

Ilmoittaudu (Ilmoittautumisaika 1.12.2015–10.2.2016)

Entiset tutut yritykset ja näiden edustamat noin 150 alan tunnetuinta tuotemerkkiä on luonnollisesti mukana. Ajan tasalla oleva näytteilleasettaja- ja tuotemerkkilistaus on nähtävissä: www.kenkäviikko.fi/yritykset

Viime Kenkäviikolle tuli monta uutta näytteilleasettajaa. Näistä suurin osa jatkaa seuraavallakin Kenkäviikolla: ainakin Sakari Sauso, Gyttorp, MBT-kengät, OTZ, Blend, Tophart, Tamaris, Caprice ja Marco Tozzi ovat jatkavien joukossa jo tätä kirjoitettaessa.

Seuraavalle Kenkäviikolle tulee mukaan myös Scarpion, joka tuo uusia edustuksiaan: italialaiset IGI & Co. aikuisille ja Primigi-lapsille sekä ranskalainen laadukas trendimallisto Mam´zelle. Mitä muuta Scarpion tuo useista tunnetuista edustuksistaan, se selviää paikan päällä katsomalla.

Viime Kenkäviikolla asiakasmäärä pysyi mukavasti vakiintuneella tasollaan. Seuraavalla Kenkäviikolla tulee olemaan taas Suomen paras läpileikkaus kenkäalan tarjonnasta: suomalaisia toimijoita esittelemässä Suomen markkinoille tarkoitettuja ja markkinoilla toimiviksi todettuja tuotteita.

Perjantai-illan gaalassa tullaan julkistamaan Vuoden Kenkäkauppa ja Vuoden tavarantoimittaja 2015.

Vuoden kenkäkauppavalinta viime helmikuussa on tuonut monelle 10 kärkeen nimetylle kaupalle hyvää lisämyyntiä pitkin vuotta. Nyt on aika päivittää tilanne sekä antaa lisää vauhtia ensi vuoden kaupanteolle.

Vuoden tavarantoimittajan äänestävät kauppiaat. Kenkäviikon aikana voi näppärästi vaikuttaa palkinnon saajaan.

Kannattaa alkaa suunnitella matkaa Kenkäviikolle helmikuussa.