44. Kenkäviikko

14.–16.8.2024 Fashion Center, Vantaa

Kenkäviikko 22 lähestyy

Kenkäviikko 22 hiipii taas kulman takaa ja on lähempänä kuin nyt kesähelteistä vielä nauttiessa ajatellaankaan. Enää muutama viikko ja taas tavataan!

Kesän aikana ovat järjestelyt edenneet muiden askareiden ohessa. Tämä on näitä vapaaehtoistyön iloja. Onneksi tällä kerralla on jo rutiinia Kenkäviikon pitopaikan suhteen. Muuten ei olisi ehtinyt tänä vuonna järjestää Kenkäviikkoa sillä tavalla hyvin, kuin mihin tasoon olemme tottuneet.

Osastot ovat paikoillaan, ruokailut sovittu ja osastojen suunnittelut itse kullakin työn alla. Asiakkaiden ilmoittautuminen etenee tuttuun tahtiin.

Takana on ensin kaupallisesti haastava kevät ja sen jälkeen todella aurinkoinen kesä. Tummina pilvinä taivaalla on edelleen jatkuva talouskriisi, mutta kun sille emme mitään voi, niin sen kanssa pitää elää. Onneksi kuluttajat kuitenkin aina ostavat kenkiä. Ensi keväänä ja kesänäkin tarvitaan taas uusia tuotteita meidän kaikkien arkea piristämään.

Aurinkoa ja pikaisiin näkemisiin Kenkäviikolla!
Hallitus